Privatlivspolitik


MESSIASKIRKENS KONCERTKORS PERSONDATAPOLITIK VEDR. BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER


Messiaskirkens Koncert Kor  (MKK) behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforord-ningen (GDPR), som kræver, at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.


INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du udfylder en formular inkl. på vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.


Indsamling af personoplysninger i MKK sker kun efter dit personlige samtykke, som skal afgives for eksempel ved indmeldelse i koret, Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der udtrykkeligt er givet samtykke til det.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, bopælsadresse.


MESSIASKIRKENS KONCERTKORs ( MKK) DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige er MKKs bestyrelse. CVR-nr: 36344474.


Den dataansvarlige er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

Ønsker du at kontakte den dataansvarlige, kan det ske ved at kontakte formanden


SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen.


ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

MKK er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte formanden.


Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.


Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.


Senest opdateret 13. januar 2020.

Dirigent: Krisztina Vas Nørbæk 
Tlf. 20 88 92 50
E-mail: krisztina@norbaek.dk


Formand: Thea Jensen
Tlf. 30 46 50 30

E-mail: theajensen38@gmail.com